11 Αυγούστου 2018 – «23 Ιουλίου 2018 η Αρχή της Εθνικής Τραγωδίας»

11 Αυγούστου 2018 – «23 Ιουλίου 2018 η Αρχή της Εθνικής Τραγωδίας»

23 Ιουλίου 2018 – Αρχή της Εθνικής Τραγωδίας

Η εταιρεία Revival εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους συγγενείς και τους φίλους των αδικοχαμένων ανθρώπων από τη φωτιά που ξέσπασε στις 23 Ιουλίου 2018. Δεν υπάρχουν λόγια ούτε πράξεις που να μπορούν να ηρεμήσουν τις ψυχές τους ή να ανατρέψουν αυτήν την Εθνική Τραγωδία. Η ημερομηνία αυτή θα αποτελέσει μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας και στη μνήμη όλων μας.

Από την 23η του Ιουλίου και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, η εταιρεία μας ανταποκρινόταν και θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται άμεσα στα καλέσματα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση των κέντρων υγείας Νέας Μάκρης, Ραφήνας και Σπατών με φιάλες οξυγόνου και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Ακόμα, σαν ελάχιστη βοήθεια η Revival προσέφερε 400 μάσκες οξυγόνου ενηλίκων, 400 μάσκες οξυγόνου παιδικές, 200 μάσκες νεφελοποίησης φαρμάκων, καθώς και ιατρικά αναλώσιμα όπως γάζες, καθαριστικά κ.α., στα ιατρικά κέντρα των πυρόπληκτων περιοχών και στα δημόσια νοσοκομεία που είχαν άμεση ανάγκη για τους νοσηλευόμενους.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της Χώρας μας, όλοι να βάλουμε προτεραιότητα το κοινωνικό σύνολο και ο καθένας ξεχωριστά να προσφέρει ό,τι και με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε η Χώρα μας να μην ξαναζήσει τέτοιες στιγμές.

Θερμά συλλυπητήρια.


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*